Näytä:

  • Kaikki
  • Ilmainen
  • Tilaajille

Freestyle – päihdetyön verkkolehti

Freestyle-lehden tilaajamaksuilla mahdollistetaan kouluilla valtakunnallisesti tehtävää laadukasta ja eettistä päihdekasvatustyötä. Freestyle-lehteä julkaisee VS Yrityspalvelu Oy, joka on yhteiskunnallista työtä tekevä yksityinen sosiaalinen yritys. Toiminnan tavoitteena on herättää keskustelua päihteistä ja edistää terveellisiä elintapoja sekä humaaneja asenteita.  

Kouluvierailujen tavoitteena on mahdollistaa päihdekysymysten kriittinen käsittely kouluilla yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Osallistava päihdekasvatuksemme on monipuolisen tiedon ja eri näkökulmien esittämistä, jonka tavoitteena on nuorten omien oivallisten kautta tehdyt tietoiset valinnat.

Freestylelehti on ehkäisevän päihdetyön ja elämänsuojelun lifestyle-verkkojulkaisu, joka käsittelee raikkaasti alan ajankohtaisia ilmiöitä ja pureutuu klassikkoaiheisiin uusista näkökulmista. Lehti haastaa pohtimaan etenkin päihdekysymyksiä kriittisesti ja eettisesti tarjoten inhimillisiä kokemustarinoita sekä luotettavaa asiantuntijatietoa. Nuorille suunnattua sisältöä löytyy vakavista teemoista viihteeseen, mutta erityisesti lehti tarjoaa työvälineitä vanhemmille, opettajille ja kasvatusalan ammattilaisille.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.